DESCANS

Les vacances son un dret laboral dels treballadors que consta en poder gaudir anualment d'un temps, usualment uns dies, de descans. Existeixen moltes formes en que invertir el temps de les vacances. Hi ha persones que volen realitzar un munt d’activitats, com més millor, mentre que d’altres volen relaxar-se i descansar.

En els apartaments Les Collades, es poden realitzar una d’aquestes opcions o la combinació d’ambdues que es desitgi.

En la comarca del Pallars Sobirà es pot practicar tota mena d’esports de muntanya, rutes turístiques i culturals en les que es poden visitar museus, exposicions, poblacions, esglésies romàniques i tota mena d’edificacions històriques (ponts, molins fariners, serradores hidràuliques, etc...). Per altra banda en el allotjament dels apartaments Les Collades ubicats en la petita localitat de Bonestarre s’hi pot descansar i relaxar-se fins arribar a escoltar el mateix silenci. Es apartaments Les Collades, son especialment apreciats per joves famílies amb nens petits, ja que el llogarret de Bonestarre es ideal per l’activitat a l’aire lliure, sens riscos ni perills i amb un munt d’elements naturals per al descobriment de la natura i la vida relaxada rural.

També visiten els apartaments les persones que volen relaxar-se, tot coneixent-se, desenvolupant i connectant amb la seva part física, mental i espiritual, ja que la tranquil•litat que si respira els ho permet, essent el lloc de vacances, el millor terapeuta tal i com ens diu la mateixa etimologia del poble (Bonestarre etimològicament provinent de “Benestar” segons el filòleg Joan Coromines). En definitiva en els apartaments Les Collades s’hi pot realitzar un ampli ventall d’opcions per a desenvolupar la vostra estada, amb les activitats que mes ús interessin i evidentment per a gaudir d’un descans sens dubte merescut.